Allmänna villkor

Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa öronproppar för många olika situationer. Vi säljer öronproppar i 12 länder i Europa. Vårt huvudkontor är i Nederländerna.

Om du har några frågor,vänligen kontakta oss på info@oronpropp.se.

Var välkommen att kontakta oss på var kundtjänst:  Vårt mål är att ge dig ett snabbt och effektivt svar!

Kontakt detaljer:

CoolSafety
Hamersveldseweg 65
3833 GL Leusden
Nederländerna

mail: info@oronpropp.se
www: www.oronpropp.se
Chamber of Commerce: 73390178

På Öronpropp.se kan du endast handla via vår hemsida.

Alla varor förblir oronpropp.se egendom till dess att full betalning kommit bolaget tillhanda.
Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Öronpropp.se förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.
Skicka inga förskott. Vi ansvarar inte för t.ex pengar, checkar och frimärken som skickas i brev.
Öronpropp.se reserverar sig för eventuella ”tryckfel” på denna webbplats. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

I priserna ingår 25% MOMS.

Vi skickar alla våra paket med posten. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Om vi skulle föreslå en ny leveranstid har du rätt att välja att häva köpet och återfå pengarna inom 20 dagar.

Betalningssätt
Du har möjlighet att betala din beställning på följande sätt:

Creditcard och Direktbetalning via Payson

Du kan välja att betala online med ditt Visa eller Mastercard/Eurocard, alternativt med direktbanksbetalning via Payson. Du kan endast beställa mot din folkbokföringsadress om du väljer att betala med ditt kreditkort. Vi förbehåller oss rätten för att undersöka att den adress du beställt till är din folkbokföringsadress. Om adressen inte är rätt förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp. Om du vill beställa till en annan adress än den folkbokförda, välj betalning med direktbank. Vid genomförande av köp på webbplatsen reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. I det fall ditt kort är kopplat till ett bankkonto kan detta visas olika på kontoutdraget beroende på hur din bank valt att presentera reservationen.

PayPal

PayPal har utvecklats från grunden till att vara ett av de säkraste sätten att skicka pengar online. Till skillnad från andra finansinstitut skickas betalningar utan ekonomisk information. Det fungerar på det sätt att du skaffar ett konto hos PayPal. Det kontot fyller du sedan med pengar, från t.ex. ditt kreditkort eller ditt bankkonto. Sedan när du ska lägga din order hos oss väljer du betalningsalternativet PayPal i Kassan och då för du över pengar från ditt PayPal konto till oss på Oronpropp.se. Iochmed det har du betalat för din order.

För att betala med PayPal behöver du ett PayPal konto.

Fakturera mig/ Klarna

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Din faktura kommer till den mailadress som du angivet vid din beställning. Aviavgift är endast 10 SEK per köp!

Vid köp på faktura måste leveransadress vara den samma som folkbokförd adress! 

I skrivande stund (16/03/2022) är fraktkostnaderna följande:

  • Paket med brevlåda: 40 SEK
  • Ordinarie paket: 110 SEK
  • Fri frakt: Från 1250 SEK

Ingen affär är avslutad förrän du fått och godkänt dina varor. Därför har du två veckors ångerfrist på allt.

Som kund har du rätt att häva köpet, utan kostnad, om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid vid eventuell försening.

14 dagars ångerrätt

Är du inte nöjd med något du beställt har du alltid 14 dagars ångerfrist efter det att du mottagit varan. Varan måste skickas tillbaka i oförändrat skick. På grund av hygien kan vi inte ta emot användade oronproppar.

Du har alltid rätt att häva ditt köp om varan är slut.

Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka det belopp du betalat.

Alla sidor där du som kund lämnar personliga uppgifter vid köp är så kallade säkra sidor (krypterad överföring). De flesta webbläsare, såsom Internet Explorer och Netscape Communicator, använder symboler för att visa om du befinner dig på en säker eller en osäker webbsida. Dessa symboler syns antingen i höger eller vänster hörn längst ner i webbläsar-fönstret.

Ett annat sätt att se att den webbsida du besöker är säker är i adressen. I vanliga fall börjar adresserna med http:// men om du befinner dig på en säker sida börjar de istället med https:// där ”s” står för ”secure”.

Säkra betalningar
Vi samarbetar med Card Gate Plus för inlösen av kort- och direktbanksbetalningar. Card gate Plus är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag. Överföring av kortuppgifter är krypterade. OBS! Oronpropp.se lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av Card Gate Plus. Card Gate Plus uppfyller kraven för PCI DSS. Vi använder oss även av SSL-certifikat.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

Öronpropp.se är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten