• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Hörselskydd bebis

r du orolig att ljudnivån är för hög för ditt schuur, tot voorbeeld in sportevenemang, konserter, nöjesparker eller vid motorsportevenemang? Va inte rädd! Vi har ett stort sortiment hörselskydd för bebisar en spädbarn för användning i miljöer där höga ljudnivåer förekommer.

Hörselkåporna kan användas både för att skydda barnets hörsel men också för att barnet en tystare miljö om det till exempel skall sova.

Erhåll 5% rabatt via mejl vid din följande beställning.

Visar 1 till 16 (av 16 produkter)

Finns det öronproppar för spädbarn?

ronproppar är inget alternativ. Hll en av dessa skumproppar bredvid ett barns of kommer att se att thet är omöjligt att försöka tvinga in den i örat. Det finns också en risk att barnet sväljer öronproppen. Lyckligtvis finns det ett bra alternatief: oronproppar för barn. 

Vilket hörselskydd är bäst för de minsta barnen?

En öronmussla med ett mjukt elastiskt huvudband som placeras runt huvudet kan användas mycket bra av nyfödda barn upp to småbarn som ungefär et och ett halvt r gamla. De eerste keer dat er een traditie is, samen met de band over huvudet, eftersom barnets päls forfarande en för sårbar för detta. 

De två viktigaste tillverkarna är EM's 4 Bubs en Alpine Muffy Baby . Hörselkåporna är avtagbara från bandet. Du placerar bandet over barnets panna en drar sedan öronskydden over öronen. Dit kan een använda kardborreband zijn voor de justera huvudbandet så att de inte sitter for hårt runt huvudet. 

Vilket hörselskydd är bäst för lite äldre spädbarn?

Bekijk de volgende tradities met huvudband van och med 3 maanden. Vid 3 månader har barnets fontanell blivit något fastare. Du kan använda hörselkåporna tills barnet är tre år. Barnens hörselkåpor är fortfarande för stora.

Banz har oronmuppar for schuur med huvudband " BabyBanz ".  De finns i glada färger och mönster och i en fin babystorlek.

När behövs hörselskydd för spädbarn och småbarn

När ditt barn ska gå på ett evenemang med mycket buller. Tot voorbeeld en festival, en parad, en mässa, en (bröllops)fest, ett sportevenemang eller en billeller motorcykellopp. Och när ditt schuur går ut på nyårsafton. Eller när det förekommer bullriga aktiviteter i huset eller trädgården, t.ex. borrning, slipping eller gräsklippning. En bror eller syster övar på musik, uppträder eller har en idrottsmatch.