• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Hörselskydd bebis

Som förälder vill du naturligtvis skydda ditt barn så mycket som möjligt, bland annat från buller som kan skada hans eller hennes hörsel. Du kan skydda ditt barn mot detta med hörselkåpor för spädbarn eller hörlurar för spädbarn från märken som Alpine Baby Muffy, Banz Baby eller EMs (Earmuffs).

Skillnaden mellan hörselskydd för barn och vuxna är att hörselkåpor är mindre och passar därför bättre för barn från 6 månader.

Hörlurar för spädbarn finns i olika färger och stilar. Vi säljer också en praktisk förvaringsväska, så att hörselskyddet förblir väl skyddat.

 

  • Kolla också in våra hörselskydd för spädbarn upp till 24 månader.
  • Kolla också in våra hörselskydd för spädbarn upp till 36 månader.
  • Se även våra hörselskydd för barn.

 

Erhåll 5% rabatt via mejl vid din följande beställning.

Visar 1 till 25 (av 25 produkter)

Finns det öronproppar för spädbarn?

ronproppar är inget alternativ. Hll en av dessa skumproppar bredvid ett barns of kommer att se att thet är omöjligt att försöka tvinga in den i örat. Det finns också en risk att barnet sväljer öronproppen. Lyckligtvis finns det ett bra alternatief: oronproppar för barn. 

Vilket hörselskydd är bäst för de minsta barnen?

En öronmussla med ett mjukt elastiskt huvudband som placeras runt huvudet kan användas mycket bra av nyfödda barn upp to småbarn som ungefär et och ett halvt r gamla.

De två viktigaste tillverkarna är EM's 4 Bubs en Alpine Muffy Baby . Hörselkåporna är avtagbara från bandet. Du placerar bandet over barnets panna en drar sedan öronskydden over öronen.

Vilket hörselskydd är bäst för lite äldre spädbarn?

Vid 3 månader har barnets fontanell blivit något fastare. Du kan använda hörselkåporna tills barnet är tre år. Barnens hörselkåpor är fortfarande för stora.

Banz har oronmuppar for schuur med huvudband " BabyBanz ".  De finns i glada färger och mönster och i en fin babystorlek.

När behövs hörselskydd för spädbarn och småbarn

När ditt barn ska gå på ett evenemang med mycket buller. En festival, en parad, en mässa, en (bröllops)fest, ett sportevenemang eller en billeller motorcykellopp. Och när ditt schuur går ut på nyårsafton. Eller när det förekommer bullriga aktiviteter i huset eller trädgården, t.ex. borrning, slipping eller gräsklippning. En bror eller syster övar på musik, uppträder eller har en idrottsmatch.