Omfattande sortiment av hörselskydd av hög kvalitet

3M står för enkla lösningar på svåra hörselskyddsproblem. Hörselskyddet måste vara lämpligt och anpassat till din hörsel. För säkerhet, produktivitet och komfort måste hörselskyddet minska rätt mängd buller, varken för mycket eller för lite. 3M hörselskydd har lösningar för olika personer och användningsområden, med ett brett urval av 3M öronproppar och hörselkåpor.

3M E-A-R Öronproppar

Högkvalitativa öronproppar. Stort urval av skum-, plast- och detekterbara öronproppar.

3M hörselkåpor

Stort utbud av passiva och elektroniska hörselkåpor.

Olika 3M hörselskydd

När det gäller att skydda hörseln har 3M ett brett utbud av produkter. Från öronproppar till hörselskydd erbjuder företaget effektiva och bekväma alternativ för att skydda din hörsel från skadliga ljud:

Öronproppar

Öronproppar är ett av de mest populära alternativen för hörselskydd. 3M erbjuder tre olika typer av öronproppar: öronproppar av skum, formgjutna öronproppar och professionella detekterbara öronproppar. Öronproppar av skum är tillverkade av skum och formar sig efter örats form för en bekväm och säker passform. Förformade öronproppar är färdiga och lämpliga för snabbt och enkelt hörselskydd. Professionella detekterbara öronproppar används i branscher där hörselskyddet måste stå ut väl. Ofta har dessa öronproppar en blå färg som sticker ut bra.

Hörselkåpor

Förutom öronproppar erbjuder 3M även hörselskyddsmössor för hörselskydd. Här finns två alternativ: passiva hörselskydd och elektroniska hörselskydd. Passiva hörselskydd fungerar genom att absorbera ljud innan de når dina öron. Detta är den enklaste och mest traditionella formen av hörselskydd. Elektroniska hörselskydd är ett steg längre och erbjuder inte bara skydd mot skadliga ljud utan möjliggör även kommunikation via en inbyggd mikrofon. Vissa elektroniska hörselskydd har dessutom aktiv dämpning. Denna funktion dämpar aktivt plötsliga höga ljud över 85 decibel.

Bäst säljande 3M-produkter