• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Engångsöronproppar

Engångsöronpropparna är tillverkade av mjukt och flexibelt material. De passar formen på din hörselgång och ger en bra dämpning av bakgrundsljud. Öronpropparna kan användas när du sover, studerar eller reser.

Engångsöronpropparna är mycket enkla att använda: du rullar bara ihop öronpropparna och stoppar dem i öronen. Detta gör att du kan bära dem i flera timmar utan att känna obehag. Öronpropparna ger god dämpning och komfort. De är mycket lätta att använda och passar alla öron. Du kan välja mellan låg, medelhög eller hög dämpning. 

Fördelen med engångs öronproppar med brusreducering är att de är lätta att använda, prisvärda och lämpliga för alla typer av aktiviteter. 

Erhåll 5% rabatt via mejl vid din följande beställning.

Visar 1 till 13 (av 13 produkter)

Vad är engångsöronproppar?

Engångsöronproppar är utformade för att skydda barns och unga vuxnas känsliga öron vid sportevenemang, fyrverkerier, campingplatser och många andra högljudda miljöer där hörseln kan skadas. De är en bra gåva för sommarläger för orkestrar, idrottsevenemang i skolan och liknande. Engångsöronproppar som används en gång och sedan kastas finns i en rad olika färger och stilar och kan vara en enkel och effektiv lösning för att förhindra permanenta hörselskador.