Visar alla 23 resultat

Aktiva hörselskydd med radio

I den här kategorin hittar du hörselkåpor med radiofunktion. Skydda din hörsel och lyssna på musik på din favoritradio samtidigt med dessa öronskydd. Öronskydd som 3M Peltor DAB+ används till exempel inom byggbranschen, industrin och flyget. Varje radiohörselskydd har sin egen unika kvalitet. Både för företag och privatpersoner är dessa hörselkåpor mycket användbara. Letar du efter en annan modell eller större mängder? Ta kontakt med oss snart.

Vill du också underhålla din hörselkåpa på rätt sätt? För de flesta hörselkåpor säljer vi även hygienesatser.


Lyssna på musik medan du arbetar

Vill du lyssna på musik medan du arbetar? Vi erbjuder hörselskydd av hög kvalitet med radio! På vår webbplats hittar du ett brett utbud av hörselskydd med inbyggd AM/FM-radio. Vissa hörselkåpor har även en anslutning för MP3/iPod. Dubbla fördelar: bra dämpning men också "musik medan du arbetar".

Hörselskydd med radio

Det bästa av två världar: hörselskydd av hög kvalitet och en bärbar radio. Gå till jobbet i sådana bekväma hörlurar som också täcker musiken medan du är i gång. Använd dina bluetooth-hörlurar för att ta emot inspelningar av radiostationer, MP3-filer och podcasts via bluetooth! Dessa hörlurar finns i olika färger så att du kan hitta den perfekta matchningen till din skyddsutrustning.

Hörselskydd med bluetooth

Lyssna på den musik du älskar på jobbet och skydda samtidigt din hörsel. Med våra Bluetooth-hörlurar kan du strömma musik via Bluetooth eller ansluta till ett vanligt hörlursuttag. Många färgalternativ finns tillgängliga så att du kan hitta rätt utseende för dina behov.