• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Öronproppar för konsert

Letar du efter bra öronproppar för konsert? Konserter och evenemang i allmänhet är en superrolig upplevelse. Men det finns en nackdel: bullernivåerna kan lätt överstiga 100 decibel. Det kan leda till hörselskador, tinnitus eller till och med fullständig dövhet. Speciella konsert öronproppar har en dämpande effekt som skyddar din hörsel från höga ljud, men musiken låter fortfarande bra och du kan ha bra samtal med människor. 

Hörselskydd för konserter, festivaler och evenemang är oftast samma sak. Dessa består av öronproppar av skum, filteröronproppar, formbara öronproppar och, öronproppar silikon, för vissa (t.ex. barn), hörselkåpor. Skillnaden mellan skumöronproppar och filteröronproppar är att skumöronproppar vanligtvis ger högre bullerdämpning/bättre hörselskydd. Men du riskerar också att inte höra musiken och människorna runt omkring dig. 

Vi rekommenderar att du skyddar din hörsel redan från början när du går på en konsert, klubb, festival eller annat bullrigt evenemang. Kolla in vårt breda utbud nedan. 

Erhåll 5% rabatt via mejl vid din följande beställning.

Visar 1 till 18 (av 18 produkter)

Bästa öronproppar för konsert

Letar du efter de bästa öronpropparna / hörselskydden för konserter just nu? Då har du kommit till rätt ställe. Det finns många olika typer av hörselskydd som kan användas vid konserter och andra högljudda evenemang, men de är inte alla lika. 

Alpine Partyplug Natural: Dessa öronproppar är tillverkade av ett naturligt material som kallas AlpineThermoPlastic, som är mjukt och flexibelt. Detta gör att de är bekväma att bära under långa perioder utan irritation eller smärta. De har en bra dämpning på 19 decibel och är lätta att rengöra så att du kan använda dem igen. 

Noizezz Premium Music Strong: Dessa öronproppar är tillverkade av ett plastmaterial som är bekvämt och mjukt. De ger ett skydd på 15 decibel, vilket är bra för personer som vill lyssna på hög musik men ändå kunna höra andra runt omkring dem. De har också ett inbyggt filter, så att de kan blockera skadliga frekvenser samtidigt som de släpper igenom de ljud du vill höra.

Moldex SparkPlugs: Dessa öronproppar är tillverkade av mjukt, flexibelt skum som är bekvämt att bära under långa perioder. De har en hög dämpning på 35 decibel, vilket innebär att de blockerar de flesta höga ljud.