• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Noizezz Orange Strong

Noizez Orange Strong rekommenderas för dig som vill skydda hörseln när du kör motorcykel eller använder elektriska verktyg hemma.

Noizezz använder ett patenterat filtersystem som effektivt dämpar de skadliga frekvenserna samtidigt som det är enkelt att uppfatta tal. Noizezz är av mycket hög kvalitet och du kan använda de om och om igen i flera år. De är dessutom miljövänliga, allergitestade och CE-godkända.

Noizezz levereras med fyra olika storlekar på silikoninsatsen: S, M, L och XL. På så vis kan du enkelt matcha storleken på hörselskyddet med din hörselgång. Det betyder att risken för läckage av skadligt ljud som passerar vid sidan om skyddet blir minimal.

Öronpropparna är tillverkade i diskret transparent silikon och har en unik patenterad design som helt saknar utstickande delar. Eftersom de inte sticker ut ur örat kan du använda Noizezz hörselskydd tillsammans med till exempel glasögon och hjälm utan problem.

Noizezz hörselskydd är det perfekta valet för dig som vill ha ett diskret hörselskydd med bra ljudåtergivning. 

 

Pris: 303.49
Läs recensioner
Recension: Gunnar Berglin:
"Toppenproppar som passar mina trånga hörselgångar. Efter en hel dag på motorcykel känns det inte att de sitter i öronen, inget som ömmar eller klämmer."
  • Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Lagerstatus
Lagerstatus:
1 till 3 dagar leveranstid 1 till 3 dagar leveranstid
Fraktkostnad
Om du beställer mindre än 3 av denna produkt är det möjligt att det kan skickas som ett vanligt brev, och då betalar du bara 40 SEK i fraktkostnad. Om du lägger en större beställning, som ett paket öronproppar, måste detta skickas som paket och då blir fraktkostnaden 110 SEK.
Omdömen

Nedan kan du hitta alla omdömen för denna produkt
Noizezz Orange Strong får 2.4 ut av 5 stjärnor baserad på 9 åsikter/omdömen.

Produkter   av Göran Pettersson
Datum:   tisdag den 29 maj, 2018
Betyg:   1 STARS :  
Recensioner:   Dålig dämpning. Borde varit med ett par olika filter också. Mycket tveksam funktion utifrån pris.
Paul
Paul
Hej Göran, Tack för din åsikt. Tråkigt att höra att du blev missnöjd. Kontakta mig gärna nästa gång du vill beställa så jag kan hjälpa dig hitta rätt och ge dig en rabattkod. MVH // Paul

Produkter   av Dan Koril
Datum:   onsdag den 20 september, 2017
Betyg:   2 STARS :  
Recensioner:   Köpte dessa för mc körning. Jag har stora örongångar och trots största proppen dämpas inte ljudet tillräckligt. Kanske är mina öron inte formade för dessa. Som tur var köpte även Alpne race samtidigt och de funkade klockrent för mig, supersköna och väldigt tysta!

Produkter   av Gunnar Berglin
Datum:   fredag den 22 juli, 2016
Betyg:   5 STARS :  
Recensioner:   Toppenproppar som passar mina trånga hörselgångar. Efter en hel dag på motorcykel känns det inte att de sitter i öronen, inget som ömmar eller klämmer.

Produkter   av Dan Olsson
Datum:   tisdag den 12 juli, 2016
Betyg:   2 STARS :  
Recensioner:   Håller helt med Anders efter att använt dessa hörselskydd under en längre resa. Stoppar absolut inte vindbruset - vilket om man säljer dessa med förevändningen att de är för motorsport borde vara en väsentlighet. Har provat att gå upp storleksmässigt utan bra resultat. Det är frekvenskurvan som inte är bra för motorcykelkörning. Komforten är det dock inget fel på, men funktionen är inte bra vilket är hela poängen med pluggarna.
Paul
Paul
Hej Dan, tack för din åsikt. Vi kommer själv testa proppen vid MC-åkning. Om vi märker att propparna inte dämpar tillräckligt vid MC-åkning kommer vi genast ändra detta på hemsidan. Kontakta mig gärna via mail för mer information. MVH//Paul

Produkter   av Anders Joh
Datum:   lördag den 04 juni, 2016
Betyg:   1 STARS :  
Recensioner:   Bortkastade pengar ! Tar inte bort vindbruset dämpar inte heller motorljudet i önskad grad går tillbaka till Alpines pluggar som funkar klart mycket bättre.
Joost
Joost
Hej Anders, Tack för din åsikt. Tråkigt att läsa att du inte är nöjd med propparna. Har du testat fler storlekar? Jag kontaktar dig via mail angående detta. MVH//Joost

Produkter   av M. Petterson
Datum:   söndag den 01 maj, 2016
Betyg:   5 STARS :  
Recensioner:   Bra dämpning, rekommenderas

Produkter   av svante karlsson
Datum:   fredag den 29 april, 2016
Betyg:   1 STARS :  
Recensioner:   Även den största "granen" var för liten för mina hörselgångar så detta var tyvärr pengar i sjön.
Paul
Paul
Hej Svante! Tråkigt att höra att propparna är för små! Kontakta mig gärna via mail för en passande lösning! MVH//Paul

Produkter   av Conny Jonsson
Datum:   onsdag den 27 april, 2016
Betyg:   1 STARS :  
Recensioner:   Tycker inte att de sänker vindbrus i hjälmen över huvud taget. Tyvärr.
Joost
Joost
Hej Conny, har du testat en storlek större? Om proppen är för liten då går ljudet genom. Hör gärna av dig. MVH//Joost

Produkter   av Dan Olsson
Datum:   tisdag den 26 april, 2016
Betyg:   4 STARS :  
Recensioner:   Snabb leverans och öronpropparna håller vad de lovar. Sitter grymt skönt i örat och då hjälmen är av så går det fint att hålla ett samtal med dem i. Tror dock inte de dämpar med hela 30db - känns som aningen överdrivna siffror.

EASY_XSELL_TAB_INFO
Kendal Clean rengöringsmedel

Förlänger livslängden av dina öronproppar!

80.19
Fabier Sovmask

Sov bättre i ljusa utrymmen!

85.26