Visar 1–24 av 28 resultat

Lådor med engångsöronproppar

Lådor med engångsöronproppar är perfekta för organisationer, festivaler, evenemang och andra situationer där ett stort antal engångsöronproppar behövs.

Med boxar med engångsöronproppar från märken som Moldex, 3M EAR och Howard Leight säkerställer du kontinuerlig utdelning av öronproppar och får aldrig slut på engångsöronproppar igen!


Vad är fördelen med att köpa engångsöronproppar i lådor?

Att köpa engångsöronproppar i lådor i stället för i mindre förpackningar har flera fördelar:

  • Pris - Engångsöronproppar i lådor är jämförelsevis billigare än engångsöronproppar i mindre förpackningar. Så genom att köpa öronproppar i lådor sparar du pengar!
  • Aldrig bli otillräcklig - Till skillnad från mindre förpackningar, t.ex. påsar, innehåller lådor med engångsöronproppar ofta ett stort antal öronproppar. Lådor med engångsöronproppar gör det mindre troligt att du får slut på öronproppar!
  • Perfekt för evenemang eller stora organisationer - Lådor med engångsöronproppar är mycket lämpliga för organisationer, evenemang och festivaler eftersom de innehåller en stor mängd öronproppar. Lådor med engångsöronproppar möjliggör kontinuerlig utdelning av hörselskyddande öronproppar!