Visar 1–24 av 68 resultat

Öronproppar med filter

Om du letar efter öronproppar som inte bara är bekväma utan också skyddar mot omgivande ljud, är öronproppar med filter rätt val för dig. På Öronpropp.se erbjuder vi olika typer av öronproppar med filter för olika ändamål, t.ex:

  • För musik: Detta är speciella musiköronproppar med filter. Dessa öronproppar är utformade för att lyssna på musik utan att skada din hörsel. De reducerar buller till en säker nivå utan att förlora musikupplevelsen.
  • På motorcykeln: Våra öronproppar för motorcyklar med filter skyddar motorcyklisternas hörsel från skadligt vindbrus och andra ljud utan att helt blockera omgivande ljud.
  • När du simmar: Särskilda akustiska filter säkerställer att omgivande ljud och samtal förblir hörbara. Dessutom håller de här badöronpropparna vatten borta från örat.
  • När du sover: Sömnöronproppar med filter är speciellt utformade för att dämpa oönskade ljud utan att missa väckarklocka eller väckarklocka.
  • På arbetsplatsen: Arbetsöronproppar minskar skadligt buller på arbetsplatsen, samtidigt som viktig kommunikation och varningar fortfarande kan höras tydligt.

Vårt sortiment av öronproppar med filter är omfattande och erbjuder en lämplig lösning för varje ändamål.