Visar 1–24 av 36 resultat

Öronproppar med sladd

Öronproppar med sladd är idealiska när ditt arbete eller dina hobbies kräver regelbundet hörselskydd. De ger det skydd mot skadliga bullernivåer som du behöver för att förhindra hörselskador, men kan tas av när de tillfälligt inte behövs. Tack vare lina kan öronpropparna hängas runt halsen och vara till hands när bullernivåerna stiger. Dessutom är öronpropparnas lina ofta i en slående färg, vilket gör dem lätta att hitta. Användbart för till exempel livsmedelsindustrin.

Våra kunder är mest entusiastiska över 3M E-A-R Classic med sladd, på grund av dess höga dämpning och goda passform. Moldex Spark Plugs med sladd och Earline Bip med sladd är också favoriter hos många.


När väljer du öronproppar med sladd?

Hörselproppar med sladd är användbara när du regelbundet befinner dig i situationer där du behöver hörselskydd men inte behöver ha det på dig hela tiden. Fördelen jämfört med andra öronproppar är att du kan låta dem hänga runt halsen när du inte använder dem och ha dem snabbt till hands utan att behöva förvara dem. Det finns också öronproppar som du kan fästa ett lina till, t.ex. Alpine MusicSafe Pro, med vilken du bestämmer när du behöver ett nyckelband. Du måste sedan bära med dig dessa, till skillnad från hörlurar där de redan är fastsatta.

Dämpar öronproppar med sladd mer än sladdlösa öronproppar?

De flesta öronproppar med sladd dämpar lika mycket som den sladdlösa varianten, eftersom sladden i sig inte ger några dämpande egenskaper och inte påverkar öronpropparnas dämpning. Ear-Q 2.1 är ett undantag. Bärlinan till dessa tåliga öronproppar av skum har ljuddämpare som ökar dämpningen när de är fästa vid öronpropparna..

Varför har öronproppar med sladd ofta en slående färg?

Dessa öronproppar används ofta på platser där hörselskydd behövs regelbundet, t.ex. inom livsmedelsindustrin, byggbranschen och restaurangbranschen. Det är viktigt att öronpropparna snabbt kan hittas om de tappas bort, så att de inte är i vägen eller avbryter arbetsaktiviteterna. De slående färgerna blått och gult syns bäst i ljus och mörker, så de väljs ofta. För mindre brådskande användning väljs ofta mindre iögonfallande svarta och bruna färger.