Visar alla 23 resultat

Öronproppar för evenemang

Behöver du öronproppar av hög kvalitet för evenemang? Vi har både återanvändbara öronproppar för besökare som Alpine PartyPlug, NOIZEZZ Premium Music Medium eller Thone M1 och billiga engångsöronproppar som Moldex Spark Plugs, Earline och 3M 1100 för personal vid evenemang. Har du också tänkt på öronproppar för barn och babyöronproppar för små besökare? Hur vackra musikevenemang, idrottstävlingar eller shower än är kan de höga volymerna vara skadliga.


Accepteras öronproppar vid evenemang?

Det fanns en tid då människor som öronproppar som bar på evenemang blev lite dumt betraktade. I dag har detta förändrats. Vi ser fler och fler grupper av vänner som rekommenderar varandra att bära öronproppar vid evenemang för att undvika tinnitus och hörselskador undvika. Grupptrycket har alltså verkligen en effekt på acceptansen.

Hur många decibel är bullret vid ett evenemang?

Det finns en lag i Nederländerna som föreskriver att buller vid ett evenemang inte får överstiga 103 decibel ut är tillåtet. Även om de flesta evenemang håller sig till detta, är det ett faktum att även i det ljudet kan du drabbas av hörselskador inom sju minuter och att de är irreparabla. Ett permanent pip eller väsande i örat - tillräckligt för att göra dig skrikande galen.

När ska jag välja en skum- eller filteröronpropp?

Vid ett evenemang erbjuda öronproppar av skum tillräckligt skydd, men de förvränger ljud och musik. Om du är ute efter perfekt ljudkvalitet och vill kunna föra ett samtal utan problem rekommenderar vi följande öronproppar med musikfilter. Om du vill ha maximal dämpning vid ett evenemang är det bäst att använda en öronpropp av skum eller en engångsöronpropp.

Har du personliga öronproppar vid evenemang?

Vill du dela ut hörselskydd med din egen logotyp eller bild? Vi kan ta hand om hela processen åt dig. Du kan välja mellan alla engångsöronproppar på vår webbplats, du anger din logotyp enligt leveransspecifikationerna och vi gör resten! Observera att priset på klistermärkena är starkt beroende av antalet öronproppar du köper. Frågor om priser eller möjligheter? Kontakta oss gärna via info@oronpropp.se eller +31 033 303 08 33.