Visar alla 19 resultat

Festival öronproppar

Hos oss kan du köpa olika festival öronproppar för att skydda din hörsel från det höga musikljudet på en festival. Vi har öronproppar med filter och skum som du kan använda på en fest eller festival. Vi rekommenderar att du bär festivalöronproppar med musikfilter för bästa musikupplevelse.

Vi erbjuder även rabattlådor med festivalöronproppar för personer som arbetar på en festival: Vi erbjuder även gratis festivaler med öronproppar för personer som arbetar på festivaler för att hjälpa till med att hitta öronproppar för personer som arbetar på festivaler för Howard Leight Max Lite 200 par, 3M E-A-R Classic med 250 par och 3M E-A-R Soft FX med 200 par öronproppar.


Vilka är de största fördelarna med partyöronproppar för festivaler?

På en festival eller ett evenemang måste du snart hantera höga volymer. Långvarig exponering kan orsaka permanenta hörselskador. Det vill du naturligtvis undvika.

  1. Utan hörselskydd kan du vid 100 decibel få hörselskador efter bara 5 minuter. De flesta partyproppar har ett SNR-värde (Single Number Rating) på mellan 19 och 35 dB. Det innebär att du kan njuta av musiken i flera timmar utan att drabbas av hörselskador. Exempel: När du är på en festival kommer den genomsnittliga decibelnivån att ligga mellan 90 decibel och högst 120 decibel. Med en festivalöronpropp minskar du denna nivå med i genomsnitt 20 decibel. 
  2. Vill du ha en öronpropp för musik med filter? Då kommer du att märka att musikupplevelsen fortfarande är optimal när du bär dem. Detta beror på det speciella filtret. Detta gör att du kan njuta av musiken och kommunicera normalt med andra människor. En perfekt lösning!
  3. Om du väljer en festivalöronpropp i silikon behöver du inte slänga den i papperskorgen direkt efter användning. Dessa öronproppar är därför mycket mer hållbara än öronproppar av skumplast. Efter flera användningar kan du enkelt rengöra dina öronproppar med lite tvålvatten och varmt vatten! Som ett bra alternativ kan du också använda ett särskilt rengöringsmedel, t.ex. Kendal Clean Rengöring
  4. De flesta festivalöronproppar är osynliga i örat. De flesta festivalöronproppar är också genomskinliga och syns inte så ofta. Därför kommer du inte heller lätt att få kommentarer om ditt hörselskydd, idealiskt eller hur? 

Säljer ni också skräddarsydda hörselskydd för festivaler?

För närvarande säljer vi inte festivalanpassade öronproppar (otoplastik). Med många öronproppar kommer du att upptäcka att det finns olika storlekar i en låda. Vi rekommenderar därför att du testar alla tillgängliga storlekar och bestämmer i efterhand vilken storlek som passar bäst. Kan du verkligen inte bestämma dig? Kontakta då någon av våra specialister på hörselskydd. 

När ska jag välja en skum- eller filterfestivalöronpropp?

Vid en festival eller ett evenemang kan du erbjuda engångsöronproppar tillräckligt skydd, men de kan förvränga musiken. Om du vill ha perfekt ljudkvalitet och dessutom vill kunna föra ett samtal utan problem rekommenderar vi följande öronproppar med musikfilter. Om du vill ha maximal dämpning vid ett evenemang är det bäst att använda skum-/ engångsöronproppar..

Är inte festivalens öronproppar lite blöta?

Det fanns en tid då det ansågs konstigt att bära öronproppar på festivaler. Det har ändrats nu. Vi märker ibland att om en person i en grupp bestämmer sig för att bära öronproppar skrattar man åt honom eller henne. Men sedan, på kvällen, ser vi resten av gruppen köpa öronproppar också. Eftersom deras vän inte störs av någonting, medan de själva går runt med ringande öron. Så grupptryck har tydligen en effekt trots allt.

Kan de inte bara sänka musiken på festivaler?

Höga decibelvärden vid musikevenemang är dock ofta oundvikliga. "Ju mer tyst man sänker musiken, desto mer pratar folk och desto mindre upplevs musiken. Det är dock det som många människor kommer för, för den upplevelsen." Så då är det bara att se till att du har dina öronproppar för musik med dig.

Personliga festivalöronproppar vid evenemang

Vill du dela ut festivalhörselskydd med din egen logotyp? Vi kan ta hand om hela processen åt dig. Du kan välja bland alla engångsöronproppar på den här webbplatsen, ange din logotyp enligt leveransspecifikationerna och vi sköter resten.

Observera att priset på klistermärkena beror mycket på hur många öronproppar du räknar med att sälja? Har du några frågor om priser eller alternativ? Då är du välkommen att kontakta oss på info@oronpropp.se eller +31 033 303 08 33

Snabbt pris? Skicka oss din logotyp i hög kvalitet redan nu så kontaktar vi dig snart!

Säljer ni också osynliga festivalpluggar?

I vår butik hittar du olika osynliga öronproppar för festivaler. Osynliga öronproppar kallas också transparenta öronproppar. Det är öronproppar utan färg. Hos Oordopjes-kopen.nl hittar du endast öronproppar i silikon med genomskinlig färg. Den stora fördelen med dessa produkter är att de är genomskinliga och knappt syns i örat. Därför kan du enkelt bära dem utan att någon märker det. De ser ut som en vanlig öronpropp, men är också osynliga! Festivalöronproppen i silikon finns även i andra färger än transparent. Du kan alltså hitta mjuka festivalöronproppar i blått, rött, svart eller gult. 

Var du kan köpa hörselskydd för festivaler, konserter och evenemang:

Letar du efter hörselskydd från en specialist? Då har du kommit till rätt ställe. Drogerier som Kruidvat eller Etos säljer också festöronproppar, men vi är nummer 1 när det gäller festivalöronproppar! Våra återanvändbara och skumplast bästa öronproppar för festivaler, evenemang och konserter har en fantastisk SNR-klassning på upp till cirka 33 decibel, vilket gör dem till det perfekta valet för alla behov av skydd mot hög musik. Alla våra festivalöronproppar är utformade för hög musik och ger dig ett utmärkt hörselskydd medan du njuter av dina favoritband eller DJs.

Våra mjuka festivalhörlurar i silikon ger en bekväm passform, medan den konturerade designen gör att de passar perfekt i dina öron. Finns i en mängd olika färger så att du kan uttrycka din stil! Vi älskar alla festivaler, men om du har varit där några gånger (eller mer än så) så vet du att hög musik inte alltid är det bästa för dina öron. Köp festivalöronproppar på Öronpropp.se!