Visar alla 14 resultat

Öronproppar för musiker

Som musiker behöver du, precis som publiken, bra öronproppar under ett framträdande. Du vill trots allt uppleva samma fest hundra gånger till, men du vill inte göra det med den irriterande ringningen i öronen. Hur vacker musiken än är så uppstår hörselskador vid långvarig exponering för höga ljud. Som musiker befinner du dig ofta länge vid ljudkällan, där volymen är som högst. Nedan hittar du öronproppar för musiker som innehåller linjära musikfilter, som håller musikens ljud naturliga och hörbara och filtrerar bort skadliga toner. Våra musikaliska kunder rekommenderar Alpine MusicSafe Pro.


Är det nödvändigt med hörselskydd för musiker?

Den kommer från väsentlig betydelse Att du skyddar dina öron från för många decibel, eftersom din hörsel är så oersättlig är för ditt yrke och din passion: musik. Bland musiker och ljudtekniker finns det en hög risk för tinnitus - Minskad hörselförmåga. - Eller, i värsta fall, permanent hörselnedsättning. Det bästa botemedlet för ditt öra är vila, men inte ens detta är en garanti för att en skadad trumhinna kan reparera sig själv. Det är bättre att förebygga än att behöva bota det. Därför rekommenderar vi verkligen att man bär öronproppar. Alpine MusicSafe Pro kom bäst ut i testet av konsumentföreningen, till exempel; återanvändbar och med en praktisk reseförpackning har du alltid hörselskydd i fickan!

Varför har musiker öronproppar på sig?

IAlla kan drabbas av hörselskador: från DJ:s till orkestermedlemmar och gitarrister. Musiker som spelar musik producerar ofta höga ljud som kan skada hörseln om de utsätts för dem under en längre tid. Det är därför viktigt att ha rätt hörselskydd bär.