Visar alla 3 resultat

Testpaket med Öronproppar

Företag, organisation eller bara en storskalig konsument? Vi har ett urval av testkit för alla typer av situationer här. Oavsett om du letar efter engångsöronproppar för vardagligt bruk eller festivalöronproppar för att gå ut har vi allt. Våra öronproppar kommer dessutom från välkända varumärken som 3M E-A-R, Moldex och Alpine, vilket innebär att du kan räkna med högkvalitativa produkter som ger ett optimalt skydd för din hörsel.

Finns ditt favorit hörselskydd inte med? Kontakta oss då via e-post, telefon eller chatt. Vi hjälper dig gärna att hitta en lämplig lösning för din situation och ger dig en kostnadsfri offert.


Varför ska jag köpa ett förmånspaket i stället för separata hörselskydd?

Det finns flera anledningar till varför man bör köpa ett förmånspaket med hörselskydd hos Öronpropp.se:

  • Förmånspaket är många gånger billigare: Genom att köpa ett förmånspaket får du rabatt på inköpspriset och kan få mer hörselskydd för pengarna. Detta kan bidra till att spara kostnader på lång sikt.
  • Ju mer du köper, desto större nytta är: Därför är det mer ekonomiskt att köpa i stora mängder, särskilt om du behöver hörselskydd regelbundet.
  • Alltid tillräckligt med lager: Om du köper ett förmånspaket behöver du inte oroa dig för att köpa hörselskydd igen på ett tag.