• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Flyg öronproppar

Våra öronproppar för flygresor är också kända som tryckreducerande öronproppar. Dessa öronproppar jämnar ut trycket och minskar obehagliga ljud, vilket gör resan mycket bekvämare. Förändringar i lufttrycket kan orsaka smärta i örat eller till och med skada trumhinnan. Det är viktigt att skydda öronen när du åker med planet för att minska smärta och svullnad. 

Våra flygproppar är tillverkade av mjukt material och är utformade för att passa perfekt i dina öron. De är bekväma och lätta att bära så att du kan njuta av flygresan. Kolla in vårt sortiment nedan.

Erhåll 5% rabatt via mejl vid din följande beställning.

Visar 1 till 20 (av 20 produkter)

Hjälper öronproppar verkligen mot trycket på planet?

Öronvärken som du får när du flyger beror på att lufttrycket förändras. När planet lyfter ändras trycket i kabinen till en lägre nivå än marken utanför och din kropp. Du känner denna skillnad i dina trumhinnor. Vid nedförsbacke sker detta igen, men i motsatt riktning. Med fly earplugs justeras trycket längre i din hörselgång och är bättre för personer med känsliga öron. Hörselskydd hjälper alltså till att motverka tryck under flygning.

Vilka är de bästa öronpropparna för flygresor?

Eftersom alla har olika hörselgångar och preferenser finns det ingen bästa öronpropp för flygning. Det finns dock öronproppar för flygresor som de flesta anser vara de bästa. Dessa är Mack's Pillow Soft, som du kan forma till rätt storlek, Alpine FlyFit och Get Plugged Flite Mate.

Finns det flygproppar för barn?

Barns hörselgångar är mindre än vuxnas, så de måste bära flygöronproppar för barn. Dessa är Get Plugged Flite Mate Small och Sanohra Fly.