Omdömen

Vi uppskattar våra kunder och deras åsikter mycket!
Vårt snittbetyg är: 9.23

Oronpropp.se 9.23 (ut av: 10)
Totalt antal recensioner: 748
748 av 5 Stjärnor!


Säker betalning



Nyheter

Recensioner Oronpropp.se

Vi uppskattar våra kunder och deras åsikter mycket!
Vårt snittbetyg är: 9.23!

  748 av 5 Stjärnor!

oronpropp.se 9.23 (ut av: 10)
Totalt antal recensioner: 748

Oronpropp.se


Alpine MotoSafe öronproppar av Rolf Nord Skrivet datum: Monday den 22 January, 2018
Alpine MotoSafe öronproppar
Bra pris bra produkt!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Alpine Muffy Bebis Rosa av Anna A R Skrivet datum: Monday den 22 January, 2018
Alpine Muffy Bebis Rosa
Smidig produkt som inte sitter hårt kring huvudet på bebisen. Lätt att reglera pannbandet.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


25 par Moldex Sparkplugs med hög dämpning SNR 35 dB av Helena Svensson Skrivet datum: Sunday den 21 January, 2018
25 par Moldex Sparkplugs med hög dämpning SNR 35 dB
Dessa öronproppar passar perfekt!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


40 par Earline engångsöronproppar av Jan Erik Linde Skrivet datum: Wednesday den 17 January, 2018
40 par Earline engångsöronproppar
Svårt att betygssätta när inte paketet kommer fram. Post nord slarvade bort det

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]


Mixpaket: 15 x 2 par engångsproppar av Ronnie Wickzell Skrivet datum: Tuesday den 09 January, 2018
Mixpaket: 15 x 2 par engångsproppar
Mycket bra paket med öronproppar så att man kan pröva innan köp. Men otroligt störande att få en faktura från ett utlänskt företag med typ iBan nummer. Kommer inte att beställa från öronpropp.se igen utan kommer att leta reda på ett svenskt företag som säljer öronproppar. Ronnie Wickzell Rörisolering Stockholm AB

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]


200 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB av Leif Sandström Skrivet datum: Monday den 08 January, 2018
200 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB
Det här är de bästa propparna som jag och andra provat! Mycket bra för allt från mc-körning till sovning, dämpar bra och är mjuka! :)

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


25 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB av Sophia Brunnberg Skrivet datum: Saturday den 06 January, 2018
25 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB
Bästa öronpropparna jag har testat..jag hoppas dessa aldrig försvinner från maknaden..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


200 par Bilsom 303S av Jan Castlin Skrivet datum: Wednesday den 03 January, 2018
200 par Bilsom 303S
303S är en skön bra öronpropp för dom som har problem med att "vanliga" är svåra att få på plats , och ger en bra dämpning.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Fabier Sovmask av Anna Cr Skrivet datum: Monday den 01 January, 2018
Fabier Sovmask
Bekväm sovmask, sluter tätt helt ringt ögonen.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


25 par Bilsom 303S (Small) av Pia MJ Skrivet datum: Friday den 29 December, 2017
25 par Bilsom 303S (Small)
Bra passform, betyg 4,5!

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]


100 par Bilsom 303S (Small) av Annicka Andréasson Skrivet datum: Tuesday den 26 December, 2017
100 par Bilsom 303S (Small)
Öronproppar, perfekta

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Alpine WorkSafe - Nyhet! Med snöre. av Anna-sarah Eriksson Lefebvre Skrivet datum: Saturday den 23 December, 2017
Alpine WorkSafe - Nyhet! Med snöre.
Hej, Jag fick inget svar på er mejl så kommenterar här. Jag beställde dessa för 14 dagar sedan, men har ännu inte fått något. Jag undrar om detta är ett seriöst företag och man vågar betala fakturan. Känns dock dumt att betala för något som man inte har fått. Mvh

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]


200 par EAR Soft FX med extremt hög dämpning SNR 39dB av Jan-Erik Holmgren Skrivet datum: Saturday den 23 December, 2017
200 par EAR Soft FX med extremt hög dämpning SNR 39dB
Min fru snarkar och jag har haft EAR Soft FX sen några år.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


200 par EAR Classic Soft med hög dämpning SNR 36dB av Agneta Bengtsson Skrivet datum: Saturday den 23 December, 2017
200 par EAR Classic Soft med hög dämpning SNR 36dB
Bra proppar.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Fabier Sovmask av Bo Svensson Skrivet datum: Friday den 22 December, 2017
Fabier Sovmask
Funkar fint sluter tätt o bra passform

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


200 par EAR Soft FX med extremt hög dämpning SNR 39dB av Bo Svensson Skrivet datum: Friday den 22 December, 2017
200 par EAR Soft FX med extremt hög dämpning SNR 39dB
Snabb o bra leverans av en bra produkt

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


200 par EAR Soft FX med extremt hög dämpning SNR 39dB av Bo Svensson Skrivet datum: Friday den 22 December, 2017
200 par EAR Soft FX med extremt hög dämpning SNR 39dB
Snabb o bra leverans av en bra produkt

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Noizezz Grön Medium av Mikaela Åkesson Skrivet datum: Wednesday den 20 December, 2017
Noizezz Grön Medium
Har fått öronpropparna nu, bättre sent än aldig =) Possitivt är att det är lättare att uppfatta tal än med några andra öronproppar jag testat. Neggativt är att jag inte märker om dem dämpar något alls (kan ocksp vara därför jag hör tal bra). Känner att jag skulle köpt dem röda som ska dämpa lite mer. Går det köpa till högre dämpnings filter eller måste man köpa ett nytt set?

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]


100 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB av Kabtech AB AB Skrivet datum: Wednesday den 20 December, 2017
100 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB
Hej, vi är jätte nöjda med öronproppar. sköna och i bekväm förpackning.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Pluggerz Sleep av Sofia Schiller Skrivet datum: Wednesday den 20 December, 2017
Pluggerz Sleep
Hög komfort, men jag hör min snarkande sambo klart och tydligt genom öronproppen.

Betyg: 2 av 5 stjärnor! [2 av 5 stjärnor!]


10 x 6 par Macks Pillow Soft av Annette Crona Skrivet datum: Tuesday den 19 December, 2017
10 x 6 par Macks Pillow Soft
Har mina öronproppar på natten då jag har en man som snarkar, har ett par proppar i ca 5 dagar innan man behöver bytts

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Pluggerz Sleep av Elina Paccaloni Skrivet datum: Tuesday den 19 December, 2017
Pluggerz Sleep
Det var inte mitt bästa köp. De går inte att sova på sidan då spetsen sticker ut samt att de spänner i örongången. Bättre med apotekets mjuka öronproppar isåfall. Dessa kanske man kan ha på konsert men är inte avsedda för att sova. Känns trist då de var dyra.

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]


25 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB av Sindra Westling Skrivet datum: Tuesday den 19 December, 2017
25 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB
Tillägg till min förra recension: Proppen är ganska tjock och gör ont i örat efter en kort tid, den dämpar inte min partners snarkningar nämnvärt och jag hör fortfarande grannen, katten och ungen genom proppen...

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]


25 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB av Sindra Westling Skrivet datum: Tuesday den 19 December, 2017
25 par Howard Leight Max Lite SNR 34dB
Trots att den här öronproppen skulle vara "mjukast på marknaden" upplevde jag den som ganska hård. Och den är väldigt lång. Provade att klippa den lite men då gick det knappt att få in proppen i örat eftersom den svällde. Förstår inte heller varför den har som "vingar" vid basen, de tillför inget mer än irritation när man ska sätta in proppen i örat, vilket håll ska de sitta åt för att vara bekväma och måste man ha en spegel för att se det? Känner mig väldigt besviken generellt på de här propparna och önskar att jag valt en annan sort :(

Betyg: 2 av 5 stjärnor! [2 av 5 stjärnor!]


Alpine Muffy Bebis Rosa av Pia Andersson Skrivet datum: Monday den 18 December, 2017
Alpine Muffy Bebis Rosa
Mycket bra till 5 månaders baby. Vanliga hörselskydd förvarna är alldeles för stora, men dessa passade perfekt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


6 par Macks Pillow Soft öronproppar av Christer Engström Skrivet datum: Monday den 18 December, 2017
6 par Macks Pillow Soft öronproppar
Helnöjd!! Rekommenderas

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Noizezz Grön Medium av Mikaela Åkesson Skrivet datum: Friday den 15 December, 2017
Noizezz Grön Medium
Har inte fått öronpropparna, har mailat kundtjänst och fick bara ett mail om recension tillbaks.. Fick ett mail direkt efter ordern också där det framgår att posten verkar tappa bort många beställningar och att det inte finns spårningsnummer. Ni kanske skulle fundera på att erbjuda andra fraktakternativ? Jag betalar gärna för frakten om det innebär att min order faktiskt kommer fram... Tips!

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]

Noizezz Grön Medium Oronpropp.se: Paul
Hej Mikaela, jag ska se till att vi skickar ut din beställning igen! Jag ber om ursäkt att den inte har kommit fram. MVH // Paul



Peltor Bull's Eye I av Gabriel Rx Skrivet datum: Thursday den 14 December, 2017
Peltor Bull's Eye I
Funkar perfekt för skyttebanan. Sitter bra utan att trycka för hårt. Funkar även bra för jakt då det är en smalare modell i kåpan.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


25 par EAR Classic Soft med hög dämping SNR 36dB av Jo He Skrivet datum: Tuesday den 12 December, 2017
25 par EAR Classic Soft med hög dämping SNR 36dB
Har provat det mesta. Mixpaketet och lite till. Och det här är bästa öronproppen! Iallafall om man har stora örongångar, som jag. De prasslar inte, skapar inget ”sug” som vissa andra stora men svampiga proppar gör (EAR soft fx, Howard Leight Max mfl) och är INTE spetsiga i ena änden som många andra proppar (Vad är poängen med det??). Går att använda flera nätter om man inte deformerar/rullar dom för hårt (vilket inte behövs eftersom man har så stora örongångar). Tack till oronpropp.se för bra service och sortiment.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


250 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB av Sofie Skrivet datum: Monday den 11 December, 2017
250 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB
som nattarbetare så är dessa öronproppar verkligen guld värda!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


50 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB av Jan-Olov Nolsjö Skrivet datum: Monday den 11 December, 2017
50 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB
Bra öronproppar. ”Lagom” dämpning..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


25 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB av Jan-olov Nolsjö Skrivet datum: Monday den 11 December, 2017
25 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB
Snabb leverans. Inga anmärkningar

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Alpine WorkSafe - Nyhet! Med snöre. av Anna-Sarah Eriksson Lefebvre Skrivet datum: Monday den 11 December, 2017
Alpine WorkSafe - Nyhet! Med snöre.
Hej, Jag beställde ett par sådana här idag. Jag valde att fakturera via Klarna, men undrar om fakturan kommer via mejl eller till min hemadress? Stod inget om det. Tack Mvh

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]


25 par EAR Soft FX öronproppar med extremt hög dämpning SNR 39dB av Pia Reijer Skrivet datum: Saturday den 09 December, 2017
25 par EAR Soft FX öronproppar med extremt hög dämpning SNR 39dB
Dessa passade inte mig alls. De var alldeles för stora och gjorde ont när jag hade dem i örat. Bortkastade pengar skulle jag vilja säga.

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]


50 par EAR Soft FX öronproppar med extremt hög dämpning SNR 39dB av Naomi Olofsson Skrivet datum: Wednesday den 06 December, 2017
50 par EAR Soft FX öronproppar med extremt hög dämpning SNR 39dB
I've ordered these from Oronpropp.se many times now! Always fast service and delivery, and the best price I can find on the net in Sweden. I've got to have them, I'm a light sleeper and my husband snores. They are soft and comfortable and do a great job of reducing noise! Happy customer here!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Alpine Muffy Bebis Blå av Malin Ekman Skrivet datum: Wednesday den 06 December, 2017
Alpine Muffy Bebis Blå
Snabb service, enkelt att beställa och betala och mycket bra produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


100 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB av Marlon Saul Balladares Silva Skrivet datum: Tuesday den 05 December, 2017
100 par EAR Classic öronproppar med medium dämpning SNR 28dB
Det är de bästa öronproppar jag har testad och använd någonsin. Mitt första par fick jag som present och sedan dess kan jag inte sluta använda de. De är så bekväma och dämpar på riktigt allt oväsen runt omkring.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


25 par Moldex Sparkplugs med hög dämpning SNR 35 dB av Ingibjörg Ma Skrivet datum: Tuesday den 05 December, 2017
25 par Moldex Sparkplugs med hög dämpning SNR 35 dB
Bästa öronproppar son finns. Snabb och bra servis.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Alpine Muffy Bebis Blå av Tres Hedman Skrivet datum: Saturday den 02 December, 2017
Alpine Muffy Bebis Blå
Superbra!! Skyddar mot höga ljudnivåer

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Peltor X4A. Hög dämpning och extremt tunn! av Toni Björk Skrivet datum: Wednesday den 29 November, 2017
Peltor X4A. Hög dämpning och extremt tunn!
Fantastiskt bra!snabb leverans!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]


Visar 1 till 40 (av 829 recensioner)  Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...