• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Buller i skolmiljön?

Fler och fler lärare får hörselproblem på grund av de höga ljudnivåerna som kan förekomma i förskola, grundskola, gymnasiet, högskolor och universitet. En bullrig skolmiljö påverkar även stressnivån och kan leda till sjukskrivning. Hos oss hittar du hörselskydd som du som lärare kan använda när du jobbar. Ljudnivån blir mindre men du kan fortfarande höra barnens eller elevernas röster.

Att barnen har hörselskydd på sig under lektionerna i skolan blir en allt vanligare syn. Anledningen är att ljudnivån ofta är så hög i klassrummet så att vissa barn inte kan koncentrera sig. Vi har olika sorters hörselskydd även för de allra minsta. Bebisar och småbarn behöver också skydda sina öron på platser där ljudnivån kan vara hög. Barn och elever i äldre åldrar kan även använda hörselskydd för att underlätta koncentrationsförmågan i skolan och i hemmet.

Skolor som vill köpa in ett större antal av våra produkter eller som behöver köpa via faktura kan maila paul@oronpropp.se för en offert. Vänligen ange då företagsnamn och org. nummer, samt det du vill beställa.

 

Erhåll 5% rabatt via mejl vid din följande beställning.

Visar 1 till 10 (av 10 produkter)