Skolornas åtgärder

Det här läsåret kommer du återigen att hjälpa barn att bli vad de vill bli. Coolt! För att få ut så mycket som möjligt av det här skolåret säger vi: lägg av! Att barn kan bli störda av buller i klassrummet är inte längre någon nyhet. De blir överstimulerade, presterar sämre och måste kompromissa med sina drömmar. Synd förstås, och mycket lätt att lösa med en öronlapp för barn!

CoolKid!

CoolKid är en öronskydd för barn från tre år och uppåt, som du kan använda för att blockera yttre stimuli. Detta underlättar koncentrationen och många barn känner sig lugnare och mer bekväma. Detta gör den idealisk för både skolan och hemmet. CoolKid erbjuder en uppmätt dämpning, vilket gör att barnen kan koncentrera sig på sitt arbete samtidigt som de kan höra läraren.

CoolKid

Hellberg Junior

Hellberg Junior öronskydd är speciellt utformade för barn. De är perfekta för bullriga situationer, t.ex. skol- och hobbyaktiviteter, konserter, gräsklippning eller idrottsevenemang. Det mjuka huvudbandet fördelar trycket jämnt runt öronen och de bekväma öronkuddarna klämmer inte i öronen. När de bärs på rätt sätt kan Junior öronskydd minska bullerexponeringen med upp till SNR 24 dB. Finns i tre glada färger.

Hellberg