Visar 1–24 av 68 resultat

Tillbehör till ditt hörselskydd

Det finns många tillbehör till öronproppar eller hörselkåpor. Från förvaringshylsor till sömnmasker, alla typer av produkter som förbättrar upplevelsen av din produkt. Ett förvaringsrör är mycket praktiskt för att förhindra att du tappar bort dina öronproppar. En förvaringsväska kan också användas för att bära din öronpropp.

Nedan finns en översikt över alla våra tillbehör:


Behövs det hygienkit för att behålla hörselkåporna?

Det är inte nödvändigt att använda ett hygienkit för att underhålla hörselkåporna, men det kan vara användbart för att säkerställa hygien och komfort. Ett hygienkit innehåller utbytbara öronkuddar som hjälper till att förebygga bakterier och öka hygiennivån. Det är viktigt att alltid följa tillverkarens rekommendationer och underhålla hörselkåporna enligt anvisningarna.

Förlänger rengöringsspray livslängden på mina öronproppar?

Om du regelbundet rengör dina öronproppar med en rengöringsspray kan du bidra till deras livslängd genom att förebygga bakterier och öka hygiennivån. Dessutom kan det också bidra till att förbättra öronpropparnas utseende och prestanda genom att avlägsna damm och smuts. Det är viktigt att alltid följa tillverkarens rekommendationer och rengöra öronpropparna ordentligt.