Visar alla 24 resultat

Hygienkit hörselkåpor

Förläng ditt hörselskydds livslängd med hygienkit och andra rengöringsartiklar. Dessa set för dina hörselskydd och andra hörselskydd gör att dina hörselskydd ser ut som nya igen och håller i många år framöver. Våra hygienset är därför ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa helt nya hörselskydd och hörselkåpor. Dessa set finns tillgängliga för de flesta populära modellerna av hörselskydd.

Ett hygienset för din hörselkåpa ger helt nya material för ditt hörselskydd. Setet består huvudsakligen av nya öronkuddar och skumfyllningar.


Vilka är fördelarna med hygienpaket för hörselskydd?

Hygienkit för hörselskydd har flera fördelar:

  • Hygien: Hörselskydd sitter ofta på huvudet och öronen under långa perioder och med tiden fräter detta på öronskyddets material. Med hjälp av ett hygienkit kan du enkelt göra ditt hörselskydd som nytt igen och aldrig mer behöva oroa dig för smutsiga hörselskydd.
  • Utökad livet av hörselkåpor: Hörselskyddets livslängd beror på hur ofta och hur länge det bärs. Genom att köpa ett hygienkit kan du se till att din hörselkåpa håller längre.
  • Prisvärd: Det är mer ekonomiskt att köpa ett rengöringssats för ditt hörselskydd än att köpa en helt ny öronskyddsmössa. Om du köper ett hygienkit till ditt hörselskydd kommer ditt hörselskydd att hålla längre och du sparar pengar.!