• Stort sortiment
  • Bästa priser!
  • 30 dagar retur
  • Säker betalning

Hörselskydd mot för hög musik

Musik är bra, men den kan också skada din hörsel. Därför bör du använda öronproppar vid konserter, evenemang, fester och andra tillfällen där hög musik spelas. Öronproppar skyddar dina öron från de skadliga effekterna av hög musik. En överdriven hörselskada kan leda till tinnitus, med andra ord tinnitus. Detta är naturligtvis något som du vill förhindra. Köp därför öronproppar musik.

Vi säljer både engångs öronproppar för musik och speciella öronproppar med filter. Öronproppar finns i olika storlekar och former för att passa dina öron och ge maximal komfort. I den här webbutiken hittar du produkter från märken som Alpine Hearing Protection, Pluggerz, Thunderplugs, Noizzez, Vibes, Elacin, EAR eller NoNoise. 

Erhåll 5% rabatt via mejl vid din följande beställning.

Visar 1 till 34 (av 34 produkter)

Finns det också öronproppar för musiker?

Vi har definitivt öronproppar för musiker. Musikerörproppar är utformade för att skydda din hörsel när du uppträder. De har ett brett tonalområde, så att du fortfarande kan höra instrumenten runt omkring dig utan att behöva höja volymen så mycket. När du letar efter de bästa öronpropparna för musiker är komfort av största vikt. För att uppnå detta har de bästa öronpropparna för att skydda din hörsel samma dämpning för alla frekvenser, så att ljudet inte förvrängs. Om du kan minska ljudet med 15-30 decibel vet du att du har hittat de bästa öronpropparna för musiker. 

Några öronproppar som vi rekommenderar är Alpine MusicSafe öronproppar. Dessa öronproppar har testats för att minska buller med 19 decibel eller mer, beroende på ditt instrument, din plats på scenen och dina personliga preferenser. De levereras med två utbytbara filter som är utformade för att absorbera skadligt buller samtidigt som den bästa ljudkvaliteten bibehålls. Dessutom är Vibes Hi-Fi öronproppar ett annat bra alternativ. De minskar decibelnivån i din omgivning utan att ge avkall på ljudets klarhet. Du hör det naturliga ljudet som det är tänkt att vara - klart, rent och kontrollerat.